Monday, September 3, 2012

Αρωματάκια στη συλλογή μας!!!!

Μπήκαμε πλέον στο Σεπτέμβρη, αλλά συγγνώμη κιόλας, σα καλοκαίρι είναι ακόμα έξω, οπότε δεν ευχόμαστε από τώρα καλό φθινόπωρο ή καλό χειμώνα που λένε πολλοί (ακόμα χειρότερα δηλαδή). Μπορεί να γυρίσαμε στις βάσεις μας και τα σχολεία να ανοίγουν σε λίγο, αλλά όσο ακόμα φοράμε κοντομάνικα κ πίνουμε τη μπυρίτσα μας άνετα υπό το φως των αστεριών και μπορούμε να δούμε ταινία σε κάποιο υπέροχο σινεμα ή να τσαλαβουτήσουμε για λίγο στη θάλασσα, τόσο θα νοιώθουμε σα να είμαστε σε καλοκαιρινές διακοπές ακόμα. Αρνούμαι δηλαδή από τώρα να μπω σε χειμερινό ρυθμό!

Και γι αυτό αλλάζω και άρωμα…. Και καλοκαιρινό αλλά και χειμωνιάτικο. Ανάλογα τα γούστα! Νέες δημιουργίες  για τις κυρίες μας. Αρωματάκια με διαφορετική βάση για διαφορετικό αποτέλεσμα. Είτε με λαδάκι jojoba είτε με αμυγδαλέλαιο για πιο έντονο ή πιο απαλό αποτέλεσμα, έτοιμα να φορεθούν και να αγαπηθούν!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Μανταρίνι
Ένα δροσιστικό αρωματάκι, κατάλληλο για όλες τις εποχές  με έλαια jojoba ή  αμυγδαλέλαιου και την απαραίτητη δόση ελαίου μανταρινιού για να μη περνάτε απαρατήρητες. Συνδυάζει το άρωμα με την αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας! Πρωτότυπο και φρουτώδες! Θα σας εκπλήξει!

Γιασεμί
Άρωμα για ιδιαίτερες περιστάσεις που θυμίζει καλοκαιρινή βραδιά κι όχι μόνο. Το ιδιαίτερο άρωμα του γιασεμιού θα σας μαγέψει και θα σας κανει να αισθανθείτε ξεχωριστές. Άκρως θηλυκό που εκπέμπει ερωτισμό και ρομαντισμό. Λίγες σταγόνες είναι αρκετές για να έχετε για ώρες την φρεσκάδα του γιασεμιού να σας συνοδεύει! Θα το αγαπήσετε!!

Βανίλια
Μια ιδιαίτερη νότα που θα σας μαγνητίσει! Το άρωμα αυτό δε θα περάσει απαρατήρητο. Η βανίλια έχει  χαρακτηριστικό άρωμα που πολλοί θεωρούν βαρύ. Το αρωματακι όμως αυτό έχει διακριτικό άρωμα και σίγουρα θα σας αρέσει.  Ο συνδυασμός της βανίλιας με το jojoba ή το αμυγδαλέλαιο προσδίδει αυτή τη διακριτικότητα. Σίγουρα δε θα σας αφήσει ασυγκίνητες!


No comments:

Post a Comment