Wednesday, July 25, 2012

Custom Δημιουργίες!!!!

Όμορφη μέρα σήμερα!!! Καταγάλανος ο ουρανός και νομίζω ότι το γαλάζιο που θέλω να φορέσω στο γραφείο είναι ότι πρέπει…. Ή μήπως το λαχανί…. Το μπεζ της άμμου… μπα λευκό. Ωραία, μια χαρά, τέλεια. Αυτό το κιτρινάκι μου πάει γάντι!!!! Πάλι καλά που δεν είμαι δύσκολη στις αποφάσεις! Το σκέφτηκα το έκανα… ωραία… μπα γαλάζιο τελικά! Το αποφάσισα!

Κάθε άνθρωπος με διαφορετικό γούστο, τόσο στα χρώματα όσο και στα σχέδια, υλικά, αντικείμενα. Η Λίτσα λατρεύει το κόκκινο σε κάθε συνδυασμό που προκαλεί αντίθεση… φλογερή γυναίκα! Εγώ πάλι τα γήινα χρώματα σε απλούς συνδυασμούς… παιδί της φύσης. Από την άλλη η Εύη όλο το ουράνιο τόξο!!! Εμ… κάθε μέρα με διαφορετικό χρώμα τη βλέπω. Πάλι καλά που έχει και αρκετά αξεσουάρ!!!

Αυτή η διαφορετικότητα είναι που μας ομορφαίνει κιόλας. Μας κάνει ξεχωριστούς και ιδιαίτερους!

Γι αυτό και το ΕυΖην αναλαμβάνει και να δημιουργήσει κατά παραγγελία. Πείτε μας τι κοσμηματάκι θέλετε, σε τι αποχρώσεις, το στυλ και την περίσταση που θα θέλατε να το χρησιμοποιήσετε και έγινε. Θα σκεφτούμε όλες μαζί, θα σχεδιάσουμε και τέλος θα υλοποιήσουμε κάτι ειδικά για εσάς το οποίο να είναι και μοναδικό. Σπάμε το καλούπι μετά!!!!







No comments:

Post a Comment